Steder at gennembore dit øre

Oversigt

Se ud over dine lobes, og du vil opdage, at der er flere, mere dristige steder, du kan gennemsøge dine ører. Uanset om du er på udkig efter en demure stud du kan bære på arbejde eller en stor, erklæring ørering at få dig bemærket om natten, opdager alle de uventede steder på dit øre, der kan prydes og hvorvidt disse typer af piercinger er rigtige for du.

Tragus

Midt i dit øre er der tragus piercing. Den tragus piercing er placeret i den lille flap af hud, der stikker ud fra ansigtet og er foran øregangen åbning. Når du rengør dine ører med en bomuldspinne, bevæger tragusen sig. Ikke alle er velegnede til tragus piercing. Hvis tragien er for lille eller tynd, er chancerne for migration høje. Migration sker, når smykker flyttes væk fra det originale piercingsted. Det kan komme til hvile og stoppe eller resultere i hudopdeling, og skubber øreringe helt ud. En tragus piercing er mere tilbøjelig til migration, når der ikke er nok plads mellem det piercing hul og spidsen af ​​tragus, hvilket får kroppen til at afvise smykker. Professionelle piercere vil altid varsle dig om din anatomi er upassende for en tragus piercing, og informere dig om andre muligheder. Tragussen er gennemboret med en 16 gauge nål og smykker. Smykker, der passer til en initial tragus piercing, inkluderer fangerne perler ringe og flad tilbage labrets. Til helbrede tragus piercinger, cirkulære barbells, næsebor skruer og buede barbells er andre muligheder.

konk

Conch piercing er placeret i centrum af øret, over for øregangen. Hvis du har et stort øre, eller en betydelig mængde plads i midten af ​​dit øre, er der flere konch piercinger. En conch piercing er i den tykkeste del af øret, betegnet concha, og har mindst risiko for migration af alle ørebrusk piercinger. En conch piercing har en lav risiko for migration på grund af placeringen, for piercing er ikke langs kanten af ​​øret og huden er tyk. De oprindelige smykker til en conch piercing er en fængslet perle ring eller en barbell. Du foretrækker måske at starte med en barbell, fordi diameteren af ​​en fanget perle ring til en indledende conch piercing er 5/8 tommer og skræmmende. Conch piercinger er gennemboret på større målere, såsom 10 eller 12. Placering af småmåler smykker i det tykke ørebrusk, hvor conch er placeret, kan forårsage udskæringer inde i piercingkanalen, med smykker der virker som ostkutter under bevægelse. Efter helbredelse kan conch piercings være flad tilbage labrets, stik eller cirkulære barbells.

Industriel

En industriel piercing er to piercinger med et langt stykke smykker. To separate stykker af smykker, som regel 14 gauge, er en anden mulighed. Den industrielle piercing er placeret på toppen af ​​øret, med to dele af helix gennemboret. Efter piercing den første helix indsætter piercer den ene halvdel af barbell i den første helix efter at have pierceret den anden helix. Han indsætter den anden halvdel. Industrielle piercinger er tilbøjelige til at migrere, hvis spiralens lip ikke er udtalt, eller hvis det er Udsat for kontinuerligt tryk. Vægten af ​​barbell på en lille læbe af spiralen får smykker til at migrere, fordi helixen ikke er stærk nok til at understøtte smykkerne. Hypertrofisk ardannelse er almindelig, hvis piercing udføres i forkert vinkel. Hypertrofiske ar er midlertidige humle omkring det piercing hul, der vil krympe eller falme helt med behandling, ændre smykker eller lindre trykket fra piercing. Professionelle piercere anbefaler at vente på en brusk piercing i et øre for at helbrede, før du får dit andet øre gennemboret. Ørebrusk piercinger tager seks måneder til et år at helbrede. Kun en erfaren, professionel piercer bør udføre en industriel piercing.