Shampoo indeholdende zink

Oversigt

Skæl, eller seborrheisk dermatitis, forårsager kløe i hovedbunden, og du kan mærke de hvide flager på dit tøj fra hovedbunden kløe. Nogle over-the-counter shampooer indeholder ingrediensens zinkpyrithion, en antiseborrheic, der hjælper dig med at bekæmpe fladskallet af skæl og fremmer en sundere hovedbund. Du må muligvis eksperimentere med forskellige shampooer for at finde den rigtige til at behandle din tørre hovedbund. Hvis problemet fortsætter i flere uger, anbefales det at rådføre sig med en sundhedspersonel ifølge Drugs.com.

Hoved og skuldre

Hoved og skuldre begyndte at indeholde zinkpyrithion i nogle af de skælskampformuleringer i 2007, ifølge Procter og Gamble, shampoo producenten. Siden 1950’erne bemærker Procter og Gamble, at selskabet har været i spidsen for hovedbund og hårvidenskab, især når det gælder behandling af din skæl. Procter og Gamble siger, at pyrithionzinkformuleringen du finder i shampoo er et effektivt redskab For at hjælpe med at styre væksten og spredningen af ​​Malassezia globosa, svampen, der forårsager skæl.

Denorex

Denorex, fremstillet af Prestige Brands, Inc., indeholder ingrediensens zinkpyrithion, som hæmmer væksten af ​​Plasmodium oval, en organisme, der forårsager skæl. Den Denorex hjemmeside anfører, at du vil finde en 2 procent formulering af zinkpyrithion, hvilket er højere end andre førende mærker. Ifølge Drugs.com virker Denorex ved at bremse produktionen af ​​hudceller, hvilket reducerer flak. Desuden bør du rådføre dig med en sundhedspersonel om den potentielle risiko for, at Denorex interagerer med medicin eller medicinske forhold før brug.

Selsun Blue Salon

Selsun Blue Salon er den nyere formulering fremstillet af Chattem, Inc., der indeholder en 1 procent formulering af zinkpyrithion. Salon-versionen erstattede det traditionelle selensulfid i Selsun Blue. Shampoo er tilgængelig i over-the-counter formulering, og den anbefalede brug er to gange om ugen.