Seksuelle fordele ved panax ginseng for mænd

Roten af ​​Panax ginseng-planten er blevet brugt i århundreder som en bestanddel af traditionel kinesisk medicin eller TCM. TCM-udøvere og vestlige herbalister fremmer bredt Panax ginseng som et adaptogen eller en urt, der muliggør et sundere svar på fysisk eller psykisk stress. Videnskabelige studier har valideret mange af de traditionelle anvendelser, der tilskrives Panax ginseng, herunder dets anvendelse som en mandlig seksuel stimulans. Kontakt din læge inden du bruger Panax ginseng eller andre lægemidler, især hvis du har en medicinsk tilstand.

Traditionelt har TCM-praktikere troet, at Panax ginseng kan forbedre seksuel præstation hos både mænd og kvinder. Selv om få undersøgelser har undersøgt dens nøjagtige virkninger, foreslår Maryland University Medical Center, at det kan forbedre libido eller seksuel interesse. Panax ginsengs nøjagtige forhold til sexdrev er ikke godt forstået, men det antages at arbejde ved at gøre det muligt for kroppen at tilpasse sig stressen med færre udsving i kønsdriften.

Ifølge National Institutes of Health kan Panax ginseng reducere symptomerne på erektil dysfunktion eller mandlig impotens. Mænd tager Panax ginseng kan have fastere, længerevarende erektioner, der er lettere at opnå. NIH rapporterer imidlertid, at der er brug for mere veludformede undersøgelser for at etablere Panax ginsengs sikkerhed og virkning som en behandling for denne fælles seksuelle dysfunktion.

National Institutes of Health tyder på, at Panax ginseng kan forbedre fertiliteten hos mænd. Mænd tager Panax ginseng kosttilskud har højere sædtal og øget sædmotilitet, så herbalists anbefaler ofte ginseng som en komplementær behandlingsmulighed for mænd med infertilitet forårsaget af lavt sædtal. University of Maryland Medical Center bemærker desuden, at dyr, der får ginseng-kosttilskud, oplever øget sædproduktion. Flere undersøgelser er nødvendige for at bestemme den bedst effektive dosis til behandling af mandlig infertilitet.

Ifølge NIH kan en kombination af urter, herunder Panax ginseng, hjælpe med at behandle for tidlig sædafgang. Behandlingen involverede topisk påføring af 0,20 g suspensionskrem til kønsorganerne. Selvom tidlige studier understøtter effekten af ​​denne behandlingsmulighed, har ingen veludformede tests undersøgt virkningerne af Panax ginseng alene.

Seksuel præstation

Erektil dysfunktion

Fertilitetsstøtte

For tidlig ejakulation