Retsmidler til indre øre kløe

Oliedråber

Indre øre kløe kan skyldes snavs, infektion, vand og endog ørevoks. Kløen kan normalt behandles hjemme, men når det ledsages af smerte og symptomerne er vedholdende, er lægehjælp nødvendig for at udelukke noget mere alvorligt. Nogle smittefarlige stoffer, som bakterier og gær, kan forårsage kløe i det indre øre, hvilket kan kræve medicin, hvis det ikke helbreder alene.

Vand og Alkohol

MotherNature.com advarer mod at bruge et fremmed objekt til at ridse det indre øre. Prøv i stedet nogle dråber varm olie. Disse hjemmelavede dråber kan laves med mineralolie, olivenolie eller vegetabilsk olie. For at opvarme olien skal beholderen anbringes i et varmt glas vand i 15 til 20 minutter. Dråberne skal testes på dit indre håndled, inden de falder i øret for at sikre, at olien ikke er varm nok til at brænde dig.

Blødgør voks

Vand med eller uden gnidning af alkohol kan sprøjtes ind i øret ved hjælp af en pære sprøjte eller øre sprøjte. Vandet og alkoholen kan spyle ud snavs og dræbe bugs, der kan være i øret i henhold til MotherNature.com. Når vandet og alkoholen er sat i øret, kan sprøjten bruges til at trække vandet ud, eller personen kan hvile på sin side for at lade væsken løbe ud.

Bliv tør

Voks, der opbygges i øret, kan forårsage kløe og jævn smerte. Det er vigtigt, at en person ikke indsætter noget i øregangen for at tegne voks. I stedet kan en varm vandflaske eller varm vaskeklud placeres over øret, mens personen ligger sidelæns. Varmen kan blødgøre hærdet voks og hjælpe det med at bevæge sig ud af øret. Når voks er synlig, kan en bomuldsspidser anvendes i en bevægelse, der bevæger sig udad for at trække vokset op. Hvis voksen ikke er synlig eller bare lidt inde i kanalen, bør en swab ikke bruges. Indsætning af en bomuldspinne i øregangen kan skubbe voks og bakterier dybere ind i øret.

Peroxid

DermNetNZ.org anbefaler at holde en kløende øre tørre for at reducere irritation. En badestik kan bruges under brusebad og svømning. Enkeltpersoner kan også lægge ørepropper i øret efter at have belagt dem med en lille mængde petroleumsgelé. Flere sekunder varme fra en hårtørrer efter et brusebad eller arbejde er en effektiv metode til at reducere fugt. For at gøre dette kan en person slå håret tørret til en lav temperatur indstilling, men ikke den kølige indstilling, og pege den på øregangen i 30 til 60 sekunder.

PacificSpecialists.com foreslår at bruge en peroxidskylning for at hjælpe med at fjerne og løsne voks, der kan bidrage til øre kløe. For at gøre dette kan en person hælde en lille mængde peroxid i øret og derefter vippe hovedet til siden for at lade opløsningen løbe tørt. Bemærk, at når peroxidet bobler, kan det tillade vand at blive fanget inde i øret , Som er en risikofaktor for bakteriel infektion. For at reducere denne risiko kan personen bruge en hårtørrer i 30 til 60 sekunder for at hjælpe med at tørre det indre øre. Synlig voks kan fjernes med en bomuldspinne efter denne behandling. For at gøre dette kan en person forsigtigt røre veden med bomuldspinne og flytte den udad. Hvis voksen er inde i kanalen, bør en bomuldspinne ikke bruges. I stedet skal du forsøge at blødgøre voksen med andre metoder, som varme.