Regler for junior high volleyball

Oversigt

Volleyball spillet på junior high school niveau ligner spillet spillet på gymnasiet, college, professionelle og olympiske niveauer. Der er dog nogle forskelle i antallet af spil, som unge spillere på dette niveau kan spille i en given sæson eller i en uge i løbet af sæsonen. Netets højde kan også sænkes, hvis gruppemedlemmerne er enige.

Regular-Season Matches

Junior højvolleyball kan gå til at træne regelmæssigt og deltage i kampe, men antallet af disse kampe er begrænset hver sæson. For at forhindre de unge spillere i at lægge for meget stress på knogler, led, muskler og sener, der går med den konstante hoppe, der er nødvendig i sporten, kan holdene ikke spille mere end 14 kampe i den normale sæson. Hold kan spille op til to kampe om ugen, men de må ikke overstige den samlede. Hvis en doubleheader er planlagt, betragtes den som en kamp og forhindrer ikke et hold i at spille en anden kamp den uge.

Matchformat

Junior high volleyball kampe holdes i et bedst 3-format. Det første hold til at vinde to kamp vinder kampen. På junior højt niveau spilles spil til 15 point. Langt de fleste junior high ligaer bruger rally scoring systemet. I rally scoring, tildeles et point til et hold, når bolden er sat ude af spil. Hvis tjenerholdet vinder pointet, får det et point på resultattavlen og bevarer serveren. Hvis modtagelsesteamet vinder pointet, får det et point og tjener tjeneren. I nogle tilfælde bruges side-out-scoring til at bestemme resultatet af kampe. I den slags kamp får holdet hold et punkt og holder tjeneren, hvis den vinder pointet. Men hvis det modtagende hold vinder pointet, bliver det kun tjeneren og får ikke et point tilføjet til resultattavlen.

Højde af net

Nettet i junior høj volleyball bestemmes af International Volleyball Federation. Organisationen har foreskrevet nettets højde for drenge og piger, der er 13 og 14, skal være 7 fod 4 1/8 tommer høje. Drenge og piger, der er 12 og under, skal bruge et net, der er 7 meter højt. Men hvis alle medlemshold i en konference er enige, kan nettets højde sænkes til 6 fod 4 tommer, hvis det vurderes, at højden er passende for deltagernes dygtighedsniveau.