Reaktiv hypoglykæmi: fødevarer, der skal undgås

Oversigt

Reaktiv hypoglykæmi kan forekomme, når blodglukoseniveauet falder en til tre timer efter at have spist. Glukose ressourcer i leveren er udarmet, og kroppen begynder at bruge muskelprotein til at fodre glucose til hjerneceller. Svære at diagnosticere, denne tilstand kræver samråd med en læge. Selv om reaktiv hypoglykæmi også kræver hyppige snacks, skal nogle fødevarer undgås, fordi de kan forværre symptomerne på svimmelhed, forvirring, rystende muskler og racerende hjerte ved at forårsage rebound hypoglykæmi.

Slik

Når blodglukoseniveauet falder hos en person, der lider af reaktiv hypoglykæmi, skal en snack eller endda et måltid spises. Hvad der skal undgås, er at nå frem til en candy bar eller slik. “McKinley Health Center ved University of Illinois rapporterer, at slik som en snack til at bringe glukoseniveauerne op igen kan faktisk forværre symptomerne på hypoglykæmi. Candy, fordi det består af et simpelt sukker og er meget højt i kulhydrater, kan få blodniveauerne til at stige meget hurtigt og end falde hurtigt, hvilket kan medføre rebound hypoglykæmi.; Alle sukkerholdige fødevarer skal fjernes. Det nationale institut for diabetes og fordøjelsessygdomme og nyresygdomme advarer om, at generøse hjælper af søde skal undgås for enhver pris, især på tom mave. I stedet for slik er et mere nyttigt valg en kompleks kulhydratfoder som en brødpind, Blød forklæde, bagel eller krakker.

Cola Drikkevarer

De, der lider af svimmelhed, forvirring, svaghed og endog søvnighed forårsaget af faldende glukoseniveauer, kan nå til en cola-drik for at lindre disse symptomer. Hvis disse symptomer er forårsaget af reaktiv hypoglykæmi, og kun din læge vil vide, at det for visse cola Drikkevarer skal undgås sammen med slik. Som en candy bar er en sød cola-drik højt i kulhydrater og kan forårsage sukkerindhold i blodet til at spike og derefter falde, hvilket medfører en forhøjelse af hypoglykæmiske symptomer. Energidrikke skal også undgås i det reaktive hypoglykæmiske individ på grund af Sukker og koffein de indeholder. Disse stoffer, selv om briefing hæve sukker niveauer, kan ikke holde kroppen fra at bruge muskel protein til at fodre sukker-berøvede hjerneceller.

Frugtjuice

Selv om et stykke frugt højt i fiberindhold er et godt valg, når symptomerne på reaktiv hypoglykæmi vender tilbage, er frugtsaft ikke. Sukker af flere stykker frugt findes i et lille glas frugtjuice sammen med sukkeradditiver. Frugtsaft på grund af dets høje sukkerindhold skal undgås, da det også kan forværre hypoglykæmi symptomer. Vælg i stedet et glas vand og et æble, en banan eller tørrede frugter som abrikoser, rosiner eller figner. En kiwi, appelsin eller en pære er også et godt snack valg.

Alkohol

Alkohol er ikke et godt valg for reaktive hypoglykæmiske individer, for det indeholder også sukker. Hvis du skal drikke alkohol, ledsage den med mad og ikke drikke på tom mave. Pas også på at undgå sukkerholdige sodavand, der anvendes som blandere. Tjek med din læge for at finde ud af om alkohol er tilladt i din kost.

Selvom alkohol, sødnet sodavand og frugtsaft skal undgås i en reaktiv hypoglykæmisk kost, skal kaffe-, te- og chokoladedrikke også fjernes eller begrænses. Koffein, der er til stede i kaffe, chokolade og grøn te, i stedet for at hjælpe med at genoprette glucosebalancen, Kan kun forværre denne tilstand. Endnu en gang vælger vand eller en usødet lavfedt yoghurtdrik. Du kan lave din egen ved at tilsætte yoghurt til vand og omrøre drikken, indtil den er opløst.

Koffeinfri drikkevarer

Undgå fedtholdige fødevarer og erstat dem med fedtfattige mejeriprodukter, magert kød, jordnøddesmør og bælgfrugter som bønner, ærter og linser til dine proteinkilder. Brug olivenolie eller margarin sparsomt og vælg fedtholdig majones. Institut for Indiana University foreslår at kombinere et komplekst kulhydrat, en fed og en proteinkilde i hvert måltid. Salater med bønner, bønnesuppe og krakkere, fedtfattig ost på krakkere og bagels med fedtfattig flødeost er muligheder. Disse er kun forslag. Følg altid din læge råd om, hvad ernæring er bedst for dig.

Fedtholdige fødevarer