Quadratus lumborum muskelstamme symptomer

Smerte

En trukket muskel i ryggen påvirker ofte kvadratus lumborum. Denne store trekantformede rygmuskel er ansvarlig for bevægelsen af ​​rygsøjlen, så muskelstamme her resulterer i indlysende symptomer, der begrænser mobiliteten. Mens tilbagespændingssymptomer ligner dem, der er forårsaget af trukket muskler i andre dele af kroppen, øger størrelsen og placeringen af ​​kvadratus lumborum konsekvenserne. Det kan tage væsentlig kraft til at beskadige dette tykke muskelvæv, hvilket vil kræve større tid og kræfter for genopretning.

spasmer

Rygsmerter i øjeblikket overbelastning er almindeligt. Smerten kan være alvorlig nok til at forårsage en pause i aktivitet, eller det kan være vagt og vokse i løbet af de næste par timer. University of Buffalo Sports Medicine Group rapporterer, at de fysiske fornemmelser kan omfatte en popping lyd eller brændende følelse i quadratus lumborum. Akut smerte varer normalt omkring to dage og kan igen komme i bølger derefter i mindre grad.

Varme

Mens belastningsinducerede muskelspasmer eller kramper kan gøre ondt, indikerer de, at heling allerede er begyndt. Efter alvorlige rygstammer kan kroppen forsøge at immobilisere området for at reducere chok og lade selvreparation begynde. University of Maryland Medical Center fortæller, at tilbage spasmer repræsenterer denne type indsats. Disse symptomer skal passere om få minutter, men kan gentages senere.

hævelse

Inflammation er et andet helbredende respons fra kroppen til muskelbelastning. Som Cleveland Clinic rapporterer, øges blodgennemstrømningen til den trækkede muskel, der fremkalder symptomer på varme udstrålende fra under huden og rødme i lokalområdet.

Svaghed

Øget aktivitet af de hvide blodlegemer omkring rygstammen forårsager væske at lække ind i muskelvævet. Cleveland Clinic bemærker, at denne handling er bag symptomer på hævelse, som kan være mild eller svær. Tilstedeværelsen af ​​hævelse betyder, at muskelbelastningen er i sin akut fase og sårbar over for yderligere skade.

En muskelstamme adskiller muskelfibre i nogen grad, i nogle tilfælde skaber en komplet tåre eller brud. Enhver vævsseparation nedbryder muskelstyrken og funktionaliteten. Symptomer på svaghed, begrænset bevægelsesområde og begrænset evne til at understøtte vægten af ​​ryggen er opført som fælles resultater af tilbageholdenhed hos National Institutes of Health.

På grund af den langsomme genopretningstid for store trækkede muskler som kvadratus lumborum, kan ømhed blive så lang som i tre måneder. National Institutes of Health bemærker, at dette resterende smerte symptom er en påmindelse om at arbejde inden for grænserne, indtil rehabilitering er afsluttet. Tilbagevendende til anstrengende aktivitet midt i muskel ømhed kan skabe et tilbagefald eller kronisk tilbage problem.

Ømhed