Post-skoliose kirurgiske strækninger

Walking Program

Skoliose, en ofte smertefuld bøjning i rygsøjlen, kan manifestere som en medfødt defekt, men den kan også udvikle sig senere i livet på grund af dårlig muskelton, skade og sygdom, bemærker MedlinePlus. Spinal fusion kirurgi kan afsluttes på den buede rygsøjlen, som effektivt smelter knoglerne i din buede rygsøjle sammen for et rettere resultat. Efter denne operation vil du sandsynligvis blive instrueret til at tage det nemt og undgå at strække i op til seks uger for at gøre det muligt for knoglerne at smelte ordentligt. Efter din læge giver dig OK, kan du begynde at strække efter mindre smerte og bedre fleksibilitet.

Fysisk terapi

Et walking-program kan være en af ​​de vigtigste dele af din genoprettelsesproces. Efter din operation vil din læge give dig det rette til at starte et walking-program, hvor du langsomt arbejder op til en 20-30 minutters gang en eller to gange om dagen, noterer Seattle Children’s Hospital. Start lille, og i de første par dage, gå kun så meget som du kan klare, om det er to eller tre minutter eller 10 minutter. Når du går, hjælper du din krop rehabilitere hurtigere, og du hjælper med at strække musklerne i dine lår og kalve, som kan blive påvirket af inaktiviteten efter din operation.

Self-Stretching

Før du er klar til at strække alene, kan du blive nødt til at deltage i fysioterapi i en ambulant rehabilitering. En fysioterapeut vil diskutere din behandlingsplan med din læge for at sikre, at enhver strækning du forsøger i fysisk terapi ikke vil forstyrre sammensmeltningen af ​​din rygsøjle. Din fysioterapeut kan engagere dig i at bruge visse stykker træningsudstyr og massage for at hjælpe forsigtigt med at strække de muskler, der er mest berørt af din operation. Det er vigtigt, at du gennemgår denne type terapi med en uddannet fysioterapeut ved hånden for at se på tegn på skade eller træthed.

Du kan begynde at strække sig hjemme af dig selv efter at du har besøgt din læge for din seks ugers opfølgningsaftale. Det er sandsynligt, at din læge stadig vil begrænse mængden af ​​bøjning, løft og vridning, som du prøver, men du bør stadig være i stand til forsigtigt at strække dine rygmuskler dagligt. Prøv at ligge på ryggen på en måttet og bringe dine knæ op til brystet. Dette er en lavt belastning, der hjælper med at stabilisere rygsøjlen. National Scoliosis Foundation bemærker, at forsigtig stretching ikke bør skade fusionen, men erkender, at du skal starte langsomt og arbejde op til forskellige former for motion med din læge autorisation.