Phlegm hoste hjemme retsmidler

Honning

En slimhud, kendt som en produktiv hoste, er kroppens naturlige måde at holde lungerne og luftvejene fri for slim. Kontakt din læge, hvis du hoster blod eller hosten varer længere end 10 til 14 dage, eller hvis hosten ledsages af feber, vægttab eller en vejrtræk lyd, når du indånder. Hvis det ikke er relateret til en mere alvorlig sygdomstilstand, kan hjemmemedicin hjælpe med at opdele slim og stille hosten, indtil sygdommen passerer.

Hønsekødssuppe

Honning er et populært hjemmehjælpemiddel til hoste og med god grund. I 2007 rapporterede ABC News, at en undersøgelse udført af Penn State College of Medicine fandt, at at give honning til børn mellem 2 og 18 år før sengetid forårsaget dem til at sove bedre og hoste mindre end dem, der fik en traditionel dextromethorphan hostesirup eller slet ingenting . To teskefulde honning kan tages direkte eller blandes i varmt vand eller te. Giv ikke honning til børn yngre end 1.

Løg og sukker

Folkemidlet mod at spise kyllingesuppe til at helbrede forkølelsen er bevist. I oktober 2000 udgaven af ​​medicinsk journal Chest, en undersøgelse udført af læger ved University of Nebraska Medical Center tyder på, at kylling suppe kemiske egenskaber hjælper med at lindre symptomer på en forkølelse. Det hjælper med at lindre hoste ved at udtyndes slim sekretioner, mens bremse hvide blodlegemer i immunsystemet, der stimulerer en inflammatorisk reaktion.

Urte retsmidler

Selvom det måske ikke lyder særligt appetitvækkende, er løg og sukker en del af en kur mod hoste, der daterer til depression-æraen, ifølge “Doktors Bog for Hjemmemedicin.” Hakk en hel løg og læg den i en skål. Dæk det med 1/2 kop hvidt sukker og lad blandingen sidde natten over. Løgene suge sukker og lave en sirup. For at fremskynde processen skal du simre blandingen i en pande over lav varme i ca. en halv time. Tag en skje hver anden time.

Eucalyptusolie

Urte retsmidler til slimhud omfatter Echinacea og pebermynte. Echinacea arbejder på virale og bakterielle infektioner og sælges i tabletform. Pebermynte pastiller har menthol handling, der hjælper med at undertrykke hostens refleks. Begge kan også laves til en te med friske urter og varmt vand. De med autoimmune lidelser bør undgå echinacea. Pebermynte bør ikke bruges af personer med galdeblæreproblemer. Hvis du har nogen medicinske tilstande, skal du konsultere din læge, inden du bruger urtemedicin.

Indånding af dampene af eukalyptus æterisk olie kan hurtigt hjælpe med at berolige en hoste. Brug dampindåndingsmetoden ved at tilsætte to eller tre dråber olie til en dampende varm skål med vand og indånd dampen i 10 til 15 minutter. Pas på med eukalyptusolie. Det kan forårsage alvorlige allergiske reaktioner, hvis det berører huden ufortyndet.