Peptider i ansigtscreme

Oversigt

Peptider er de kemiske bindinger, der dannes, når aminosyrer knytter sammen. Selvom peptider findes naturligt i kroppen, er flere syntetiske formuleringer formuleret til at bekæmpe tegn på aldring og forringelse af ansigtet. Efterhånden som din hud udvikler sig, falder kollagenproduktionen og elastinfibre forværres på grund af en reduktion i kommunikationen mellem dermis eller indre lag af hud og epidermis eller ydre lag. Face cremer med peptider forbinder de to lag, hjælper med at stimulere hudens naturlige reparationsmekanisme, fremme en reduktion i fine linjer og produktion af nyt hudvæv.

Palmitoyl Tetrapeptid-7

Ansigtscremer med PT-7 beskytter huden mod vævsskade som følge af betændelse. PT-7 undertrykker kroppens produktion af interleukiner, de kemiske budbringere, der udløser betændelse. Betændelse beskadiger kollagen og elastin produktion og fører til rynker, sagging, tab af ungdommelige konturer og ujævn hudfarve.

Palmitoyl Pentapeptid-4

Ansigtscremer med PP-4 reducerer udseendet af rynker. PP-4 blev oprindeligt udviklet til at reducere strækmærker, ikke som en anti-rynke creme. Ved at absorbere dybere ind i huden for at stimulere kollagenproduktionen i dermis, forbedrer produkterne med PP-4 drastisk hudens celleproduktion og reducerer rynke dybden.

Palmitoyl Oligopeptid

Ansigtscremer med PO reducerer rynker og forbedrer hudtonen og tekstur. PO forårsager regenerering af hudvæv ved at stimulere kollagen-, elastin- og glucosaminoglycanproduktionen og fortykke epidermis. Peptidet tilbyder de samme anti-aging fordele som Retinol, uden de skadelige bivirkninger som opvarmning af huden, kløe, tørhed og følsomhed.

Acetylhexapeptid-8

Ansigtscremer med AH-8 slapper af rynker. AH-8 er blevet markedsført som et nålfrit alternativ til Botox ved at have den virkning at blokere nervesignaler sendt til ansigtsmuskler. Det kan glatte rynker ved at slappe af spændte muskler, der danner dybe udtryk.

Kobberpeptider, der anvendes i ansigtscreme, reducerer dannelsen af ​​arvæv, solskader og solstråler, samtidig med at du stimulerer din hud til at producere normale celler. Ved at stramme huden og forbedre dens elasticitet, erstatter en creme med kobberpeptider den saggy, kedelige hud med et fastere og yngre udseende.

Tripeptid GHK