Organiske midler til at dræbe skimmel

Oversigt

Mold vækst kan føre til stædige pletter på polstring og hårde overflader i dit hjem. Mould er en særlig farlig husholdningsirriterende, fordi det kan forårsage allergi symptomer og hovedpine, når folk udsættes for det. Du kan ringe i et team af professionelle rengøringsassistenter for at fjerne formen, eller du kan fejle problemet selv. Klorblekemiddel er en effektiv skimmelkiller, men du kan starte med mere blide mold-kill-løsninger.

Eddike

Martha Stewart hjemmeside foreslår at bruge almindelig hvid eddike til at dræbe mugg organisk. Du kan bruge eddike lige eller fortynd det med vand, hvis du foretrækker at starte forsigtigt. Eddike virker bedst for at fjerne skimmel fra ikke-porøse overflader. Hvis du har tøj, der har skimmelsvamp på det, kan du tilsætte eddike til vandet i din vaskemaskine for at fjerne støvpletter fra stoffet.

Borsyre

Borsyre er en naturligt forekommende syre, der fungerer godt for at dræbe skimmel, ifølge Martha Stewarts hjemmeside. Du kan bruge borsyre til at fjerne stædig form og meldug. Påfør borsyrepulver sammen med vand til hårde overflader, der har skimmelvækst og brug en kratbørste til at arbejde borsyren i formen.

Tea Tree Oil

Tea tree olie har naturlige fungicide egenskaber, hvilket gør æterisk olie til en effektiv anti-mold behandling. Bland 2 tsk. Tea tree olie med 2 kopper vand i en sprøjteflaske og sprøjt løsningen hvor som helst du vil dræbe skimmel.

Sol

Solens stråler giver en helt naturlig måde at dræbe skimmelsporer på. Louisiana State University website anbefaler at indstille tæpper og polstring, der har form på dem udenfor i solen for at dræbe formen. Når du har forladt stoffet i solen, kan du skrubbe det med varmt sæbevand, og lad materialet udenfor tørre helt, før du brænder det tilbage i dit hjem.

For at fjerne skimmel fra delikate læderbeklædninger foreslår Louisiana State University at bruge denatureret alkohol, som er en form for ethanol, du kan købe hjemmeforsyning og hardwareforretninger. Bland 1 kop denatureret alkohol med 1 kop almindeligt vand og sprøjt blandingen på læder, og tør derefter bort den døde form.

Hvis din flise eller fugemasse bliver inficeret med skimmel, foreslår Martha Stewart websitet at bruge hydrogenperoxid til at dræbe formen organisk. Kombinér 1/2 kop hydrogenperoxid med 1 kop vand i en sprøjteflaske. Sprøjt blandingen på din fugemasse og flise og lad den tørre. Tør peroxide væk med en våd klud.

Denatureret Alkohol

Brintoverilte