Orbitrek træning

Oversigt

Orbitrek er en elliptisk træner designet til hjemmebrug. Orbitrek har et modstandssystem, der giver dig mulighed for at skræddersy dine træningstræk til dit eget fitnessniveau. Ud over den grundlæggende øvelse leveres produktet med en række dvd’er, der tilbyder træning med elliptisk træner.

Total Body Express

Orbitrek elliptiske leveres med et sæt tre dvd’er med træningsprogrammer undervist af Mindy Mylrea, international fitness personlighed og talskvinde for produktet. Total Body Express er en 20-minutters træning designet til at hjælpe dig med at gøre dig bekendt med den elliptiske træningsræning. Den aerobic træning er ideel til begyndere eller til en hurtig kardioforbrænding, der også holder din overkrop bevæget for at toning og sculpting dine arme. Indstilling af modstanden på det laveste niveau holder denne træning på et lavere intensitetsniveau.

Total Body Sculpting og Cardio

Total Body Sculpting og Cardio, den anden dvd i serien, er en 30-minutters træning gearet mere til mellemproduktet til avanceret træningsentusiast. Denne træning varierer modstanden for en hårdere cardio træning oplevelse. Ved lav modstand arbejder dine arme og ben sammen for en lavt belastende aerob træning svarende til at gå på fladt terræn. Når du øger modstanden ved at dreje knappen, der styrer det vægtede flyhjul, intensiverer efterspørgslen på dine benmuskler, hvilket øger din puls, hvilket giver en tilsvarende fordel som at gå op ad en lille bakke. Overgange fra fremad til baglæns bevægelse ændrer muskelfokuset for at skulpturere specifikke områder. Den bagudgående bevægelse bruges til at målrette og tone gluteus maximus såvel som bagsiden af ​​lårene. Fremadgående bevægelse retter sig mod musklerne i lårets forside.

Fat Blasting Cardio

Den mest avancerede træning i serien, Fat Blasting Cardio, er en 60 minutters intens kardio træning. Med intervallet med variabel modstand føles fedtstråle-træningen ligesom en avanceret indendørs cykelklasse, du måske finder i dit lokale gym. I stedet for den elliptiske ækvivalens af at tage på små bakker, svarer modstandsfaserne til at scalere et stejlt bjerg. Med armene i bevægelse i hele træningen og benene skifte mellem frem og tilbage bevægelse, er hele kroppen målrettet. Instruktion om teknik, som “kontrakt din abs” og “presse dine gluter” er inkluderet for at hjælpe dig med at styrke og tone dine kerne muskler såvel som dine arme og ben.