Noxzema ingredienser

Oversigt

Noxzema er et hudrensemiddel designet til at fjerne snavs, olie og makeup fra ansigtshud. Det har en tydelig duft og en karakteristisk tingle. Den oprindelige dybe rensekrem blev udviklet i 1914 som et solbrændstofmiddel af en læge ved navn Francis Townsend i Maryland. Siden da har produktet tilhørt mange forskellige virksomheder, herunder Noxell Corporation, og Proctor and Gamble. Fra maj 2010 er Noxzema-linjen en del af Alberto-Culver.

Vand

Produkter angiver rækkefølgen af ​​deres ingredienser fra de fleste rigelige til mindst rigelige. Vand er opført som den første ingrediens for Noxzema Deep Cleansing formel, og er derfor den mest rigelige ingrediens. Den primære funktion af vand er som et opløsningsmiddel og emulgator. Det løser ikke kun mange af de ingredienser, der udgør produktet, men hjælper med at kombinere vand og olie ingredienser til at skabe den resulterende creme.

Stearinsyre

Stearinsyre er også kendt som n-octadecanoat, 1-heptadecancarboxylsyre, n-octadecylsyre, cetylacetinsyre eller stearophansyre. Det er et hvidt eller gulligt faststof. Som en mættet langkædede fedtsyre, og den er særlig nyttig som et smøremiddel i sæber. Det virker som både et rensemiddel og et emulgeringsmiddel, der hjælper med at løfte snavs fra huden samt kombinere olie- og vandindholdet i produktet.

Linum Usitatissimum

Linum usitatissimum er et andet navn for linolie eller hørfrøolie. Hørfrøolie indeholder fedtsyrer. Kroppen kan absorbere små mængder af disse fedtsyrer gennem aktuelt brug. Hørfrøolie kan også blødgøre huden, reducere hudirritationer og endog hjælp i sårheling ved at reducere rødme og hævelse.

Glycine Soja Oil

Glycin sojaolie er også kendt som glycin sojaolie. Sojabønneolie ekstraheres fra sojabønner og består hovedsagelig af triglyceriderne af oliesyre, linolsyre, linolensyre og andre mættede syrer. Det virker som en antioxidant, en blødgørende middel til at hjælpe blandingen med vand og olieprodukter og et hudkonditioneringsmiddel.

Noxzema angiver ikke specifikt, hvilken duft er tilsat til sit produkt. Men duft er normalt tilføjet for at gøre det overordnede produkt mere behageligt for forbrugeren.

Ammoniumhydroxid har den kemiske formel H5NO. Hovedfunktionen af ​​ammoniumhydroxid i kosmetiske produkter er at hjælpe med at justere pH-værdien eller surhedsgraden af ​​slutproduktet. Noxzema hudrensere indeholder syrer, såsom stearinsyre. Et produkt med for meget syre kan være irriterende for huden. Ammoniumhydroxid er en base, som kan hjælpe med at neutralisere syren.

Camphor er et hvidt voksagtigt krystallinsk fast stof med en meget tydelig lugt. Det bruges ofte i kosmetiske og personlige plejeprodukter til at blødgøre syntetiske polymerer og lindre smerter.

Menthol er en duft isoleret fra mynteolier. Dens formål i Noxzema er primært som en duftende ingrediens.

Eucalyptus globulus bladolie er også kendt som blå gummi. Det er lavet af bladene af Eucalyptus globulus træet. Det bruges som duft såvel som et hudkonditioneringsmiddel.

Propylenglycol er en af ​​de mest anvendte organiske alkoholer i personlig plejeprodukter. Det tiltrækker vand og virker derfor som en fugtighedscreme, hvilket reducerer tør hudflakning. Det hjælper også med at stabilisere det endelige produkt, hvilket øger holdbarheden.

Gelatine er et naturligt protein. Når det anvendes i ansigtsmasker, binder gelatine til døde hudceller og olie. Når masken fjernes, fjernes snavs med den og efterlader glattere og blødere hud. Hvorvidt samme mekanisme fungerer i Noxzema, er ikke klart.

Calciumhydroxid, svarende til ammoniumhydroxid, anvendes til at kontrollere pH-balancen af ​​produktet. Fordi calciumhydroxid er en base, kan den neutralisere overskydende syre, hvilket kan være irriterende for huden. Noxzema indeholder syrer som stearinsyre og kan derfor have brug for pH-justering med calciumhydroxid for at opnå et mere neutralt, mindre irriterende slutprodukt.

Fragrance

Ammoniumhydroxid

Kamfer

menthol

Eucalyptus Globulus Leaf Oil

Propylenglycol

gelatine

Calciumhydroxid