Nonontoxic tatovering blæk ingredienser

Oversigt

Tatoveringer, men ekstremt populære, har ikke historisk været stærkt reguleret. Som følge heraf har nogle tatoveringsfarver indeholdt skadelige og endog toksiske ingredienser, der spænder fra metalsalte og fører til plast, formaldehyd og en række andre kemikalier. I dag anerkender mange tatoverings kunstnere vigtigheden af ​​at bruge ikke-toksiske blæk i deres arbejde. Hvis du vil have en tatovering, så spørg kunstneren om de blækbestanddele, hun bruger.

Safe Carriers

Selv om de fleste mennesker får tatoveringer, er mere bekymrede over farven eller pigmentet, er en anden vigtig del af blækket bæreren. Denne ingrediens bærer pigmentet i huden og holder pigmentet jævnt blandet. Selvom engang kemisk baserede, ikke-toksiske versioner af tatoveringsblækbærere i dag omfatter renset vand, glycerin og ethanol, som alle HowtoTattoo.com anbefaler som alternativer til giftige tatoveringsblækbærere. Lad være med at overse vigtigheden af ​​transportør ingredienser, ikke kun pigmenter, når du vælger sikker tatovering blæk.

Hvide og svarte pigmenter

De to mest populære tatoveringsfarver, hvide og sorte pigmenter, kan bruges alene, især i tribal tatoveringer og til skygge af farvede tatoveringer. De har længe været nogle af de mest giftige blækfarver. Sort blæk er traditionelt fremstillet af jern. Nontoxic versioner omfatter kulstof og logwood for sort blæk og titandioxid for hvide pigmenter.

Gule, Grønne og Blues

Ikke-giftige gule tatoveringsblækbestanddele er ofte baseret på gurkemeje, en urt. Til grønne overvej monoazo, et carbonbaseret pigment. Blå tatoveringsfarver anses ikke-giftige omfatter natrium og aluminium. Mange blåfarvestoffer, der indeholder kobber, er også sikre at bruge. Når det kommer til farvede tatoveringsfarver, undgå farvestrålende eller neonpigmenter, som mere sandsynligt kræver brug af plast og kemikalier frem for naturlige ingredienser, ifølge en artikel udgivet af Natural News.

Rød og Purples

Røde pigmenter i tatoveringsfarve forårsager ofte allergiske reaktioner, der skyldes jernoxid eller rust, der bruges til at opnå den rigtige farve. Cinnabar og cadmiumrød, to andre almindelige røde tatoveringsfarver, er giftige. I stedet skal du se på Naphthol, selvom dette pigment også kan forårsage en reaktion, da ingen tatoveringsblækproducent har lykkedes at lave en allergivenlig tatoveringsfarve. For lilla eller violet indbefatter ikke-giftige tatoveringsblæk muligheder dioxazin og carbazol.

Hver farve og mærke af blæk indeholder helt forskellige ingredienser, ifølge en 2005 studie på Northern Arizona University. FDA regulerer ikke tatoveringsfarver og tatoveringspigmenter, i modsætning til pigmenter, der anvendes i kosmetik anvendt på huden. Selv om de fleste tatoveringsblækproducenter overvejer deres ingrediensliste proprietær information, frigiver nogle mærker disse oplysninger og gør en indsats for at producere kun ikke-toksiske blæk. Nogle af tatoveringsblækproducenterne med de bedste politikker vedrørende ikke-toksiske blæk, ifølge How-To-Tattoo.com, omfatter National Tattoo Supply, Evig, Skin Candy, Dynamic og Kuro Sumi, som alle gør en betydelig indsats for at sikre sikker, ikke-toksisk Tatovering blæk.

Nontoxiske mærker