Nfl regler for ud af grænser

Oversigt

Et spil, der slutter uden for grænserne i NFL, kan medføre vanskelige forgreninger for den officielle besætning. Mens reglerne om udløbsspil ligner dem i college og high school fodbold, findes der også subtile forskelle. Derudover går NFL-reglerne om at blive tvunget uden for grænserne regelmæssigt gennem revisioner.

Modtagelse af et pas

Mange spiller i NFL er lavet langs sidelinjen. For at en modtagelse skal gøres lovligt, skal en modtager fange bolden og komme ned med begge fødder klart i grænser. Hvis modtageren hopper op for et pas og fanger det, men kommer ned med en fod indadgående, og så kommer den anden fod ned udenfor grænsen, passet regeres ufuldstændigt. På college og high school fodbold, en modtager kun nødt til at få en fod indgående. Hvis NFL-modtageren får en tå på sidelinjen, er passet stadig ufuldstændigt styret. Tæt fangster langs sidelinjen udfordres ofte af trænere og gennemgås af replay officeren og dommeren der er ansvarlig for spillet.

Timing

Når et spil slutter med en kuglelejer gå ud af grænsen, stopper uret, indtil dommeren sætter bolden tilbage på linjen med scrimmage og mener, at spillet er klar til at begynde igen. Men hvis et spil slutter uden for grænserne i de sidste to minutter af den første halvdel eller de sidste fem minutter i anden halvdel, stopper uret og genstarter ikke, indtil bolden er snappet på det næste spil.

Gå ind på spilområdet igen

En spiller må ikke løbe tør for grænserne og derefter løbe tilbage i bånd for at lave et spil. For eksempel må en modtager ikke løbe ned ad sidelinjen, træde ud af grænsen og lave en fangst. Hvis en spiller laver en fangst under disse omstændigheder, kastes et straffe flag for ulovlig berøring. Men hvis spilleren er skubbet ud af grænsen af ​​en defensiv spiller og derefter kommer tilbage så hurtigt som muligt, bliver det ulovlige rørende strafferegler ikke kastet, og fangsten kan betragtes som lovlig af embedsmændene.