Negative konsekvenser for læring i enlige forældre familier

Oversigt

Familien med enlige forældre er ikke længere en ikke-traditionel familiestruktur i samfundet, men der er en række udfordringer, som enlige forældre kan møde i forfølgelsen af ​​deres barns trivsel og uddannelsesmæssige succes. Hvis du er enlig forælder, er det vigtigt at vide, hvordan dit barn kan blive påvirket, så du kan hjælpe hende med at blive succesfuld i skolen.

Aldrig nok tid

Som eneste forælder er du ansvarlig for at arbejde, vedligeholde en husstand og bruge tid sammen med dine unge – alt før enhver personlig tid for dig. Selvom det kan føles som om du ikke har tid nok til at hjælpe dit barn med sine lektier og skoleprojekter, er det vigtigt, at du afsætter tid hver dag for at hjælpe dit barn med hendes skolerelaterede aktiviteter, ifølge Scholastic. Selvom du måske er optaget af arbejdsrelaterede bekymringer eller årsagerne til dit enlige forældreskab, kan manglende fokus på dit barns akademiske sysler resultere i lavere karakterer, uvilje til at lave skolearbejde og mangel på entusiasme for skole, der ikke var der før. Hvis du laver tid til dit barn, giver hende støtte og kærlighed, mens du arbejder på lektier, foreslår sunde børn, at dit barn kan være mere i stand til at tilpasse sig til at bo i et forældrehjem.

Emosionelle omvæltninger

Skilsmisse, adskillelse eller en forælders død kan få dit barn til at føle sig vred, frustreret eller usikker. Disse stærke følelser kan negativt påvirke hans evne og vilje til at lære, mens i skole eller når man laver lektier. Ifølge Scholastic afhænger evnen til at koncentrere sig og lære af det humør, dit barn er i, mens de er i skole. Hvis han er vred eller frustreret, vil han fokusere på, hvad der får ham til at føle sig på den måde snarere end at være opmærksom på sine lærere. Friske børn anbefaler at sætte afsat tid hver dag for at lytte til dit barns følelser og brainstormme måder at hjælpe ham med at håndtere sine følelser, så han kan koncentrere sig om hans studier. Lad ham vide, at du er tilgængelig til at kommunikere, når han føler behovet – selvom det betyder over telefonen, mens du er i pause på arbejde eller om natten, når du smutter ham i seng.

Strapped for Cash

Ifølge Healthychildren.org bekymrer mange enlige forældre meget om økonomi og om en indkomst er tilstrækkelig til at støtte en familie. Du kan være bekymret for at du ikke tjener nok penge, eller du kan vide, at du ikke har ekstra midler. Manglende ressourcer kan påvirke dit barns uddannelse, især hvis hun deltager i en privat skole, der afholder undervisning. Du kan også bruge så meget tid på at bekymre sig om penge, at du ikke er i stand til at bruge tilstrækkelig tid med dit barn, der laver skolerelaterede aktiviteter. Healthychildren.org anbefaler, at du lægger stor vægt på din økonomi og regninger og gør hvad du kan for at skære ned og forbedre din økonomiske situation. Hvis du har brug for flere penge, skal du søge hjælpeprogrammer eller søge hjælp fra arbejdsformidlingskontorer for at hjælpe dig med at finde et job, der betaler nok til at støtte din familie. Afskaffelse af økonomiske bekymringer vil sikre, at dit barn har adgang til den type uddannelse du ønsker, og vil frigøre tid til at bruge med dit barn.