Negative bivirkninger, mens du bruger hgh

Oversigt

Humant væksthormon, også kaldet HGH, produceres af hypofysen. Det er vigtigt i barndommen at hjælpe brændstofvækst og bevare organer og væv i kroppen. HGH-produktionen begynder at reducere i middelalderen. Den naturlige afmatning af HGH-produktionen har stimuleret interesse i at undersøge, om syntetisk HGH-brug kan sænke aldringsprocessen og hjælpe med at genvinde ungdommelig vitalitet. Syntetisk HGH er ordineret til voksne med væksthormonmangel og personer med AID’er eller hiv-relateret muskeludslip.

hævelse

HGH skal injiceres og er kun tilgængelig på recept. HGH-injektioner kan forårsage hævelse af hænder, fødder, arme eller ben. Denne hævelse kan gå væk under behandling eller med reduktion i dosering eller brug.

Muskel og fælles smerte

En anden side af effekten af ​​HGH-brug er muskuloskeletalt ubehag med muskel- eller ledsmerter og smerter eller stivhed i hænder og fødder. Denne bivirkning kan kun forekomme under behandling og løses efter ophør med brug af HGH. Carpal tunnel syndrom er en anden mulig bivirkning. Dette påvirker medianen, der løber fra underarmen til hånden og kan forårsage svaghed, smerte eller følelsesløshed i hænder og håndled, ifølge National Institute of Neurological Disorders and Stroke.

Brystforstørrelse

HGH kan forårsage forstørrelse af brysterne hos nogle mænd. En undersøgelse af L. Cohn et al., Offentliggjort i oktober 1993-spørgsmålet om “klinisk endokrinologi”, undersøgte forholdet mellem insulinlignende væksthormon, ændringer i magert kropsmasse og fedmemasse og negative bivirkninger under HGH-behandlinger. Den placebokontrollerede undersøgelse involverede 83 raske, ældre mænd opdelt i to grupper, en der tog HGH og en placebo. De bemærkede, at kontinuerlig behandling med HGH var forbundet med en øget hyppighed af karpaltunnelsyndrom eller gynækomasti, brystforstørrelse.

Bidragende risiko

HGH-brug kan medføre en øget risiko for diabetes mellitus hos acromegaliske patienter, patienter med øget væksthormonproduktion, ifølge M. Saugy et al., I en artikel, der blev offentliggjort i juli 2006-udgaven af ​​”British Journal of Sports Medicine.” Akromegaliske patienter er også i fare for hypertension, hvilket kan føre til hjerte-kar-sygdomme og for tidlig død.

HGH administreres ved injektion fra en læge eller af patienten. Hvis sprøjterne ikke er sterile eller forurenede, er der risiko for krydskontaminering fra sygdomme som hiv / aids og hepatitis.

Nålforurening