Naturopatiske midler til acne

Hygiejne

Selv om de fleste mennesker lider af acne på et eller andet tidspunkt i deres liv, er det stadig smertefuldt og pinligt. Acne er forårsaget af betændelse og infektion i olieproducerende talgkirtler. Ifølge Dr. Robert Schulman i “Løs det med kosttilskud,” påvirker acne 17 millioner mennesker alene i USA. Og mens de hormonelle forskydninger, der er forbundet med teenårene, forårsager, at teenagere lider mest af acne, kan folk i alle aldre opleve tilstanden. Konventionelle behandlinger er ofte hårde, men der er naturlige og sunde måder at forebygge og behandle acne.

Kost

I “Healing Without Medicine” rådgiver Dr. Robert Rister folk, der lider af acne, for at vaske mindre, ikke mere. Ved konstant vask af overfladen af ​​huden når ikke blokeringen, og tørrer og beskadiger kun huden, hvilket forårsager mere infektion at indstille den. Han anbefaler at vaske ansigtet med sæbe og vand kun om morgenen og aftenen og ikke at bruge alkoholbaserede astringenter, da dette ikke fjerner tilstopningen, men kun strammer porerne, hvilket gør tilstoppelsen mere sandsynlig.

Kosttilskud

I “1000 Cures for 200 Ailments” foreslår naturopathyper Dr. Geovanni Espinosa at spise mange mørkegrønne og appelsinfrugter. Begræns kødindtag til en gang om dagen og spis kun kød, der er hormon og antibiotikafrit, da acne skyldes hormonelle skift og bakterier. Spis mad med rigeligt omega-3 fedtsyrer, såsom ferskvandsfisk, valnødder og hørfrø. Undgå fisk og salt med højt indhold af jod. Ved at blive hydreret, vil du tillade porerne at frigøre olie i stedet for at blive tilstoppet, så drik rigeligt med vand. I “Bottom Line’s Prescription for Natural Cures” foreslår Dr. James Balch og Dr. Mark Stengler, at du holder dig væk fra fedtholdige fødevarer, især fødevarer med højt indhold af mættet fedt. Fødevarer, der skaber et internt surt miljø, vil øge acne, så undgå alkohol, sodavand, kaffe, stegte fødevarer og kød. Undgå sukker og enkle kulhydrater, som begge tilskynder olieproduktion og giver mad til bakterier og gær. Kulhydrater kan øge insulin, hvilket øger hudbetændelse. Dr. Rister forklarer, at insulin stimulerer væksten af ​​hudceller, der blokerer porerne og konverterer alfa-reduktase af testosteron til dihydrotestosteron (DHT), et hormon, der forårsager acne hos mænd.

Urter

Dr. Espinosa foreslår 50 mg zinkpicolinat tre gange om dagen i en til tre måneder. Dette vil øge immunsystemet, nære huden og reducere opbygningen af ​​DHT. 10.000 IE af A-vitamin to gange om dagen vil reducere produktionen af ​​talg. Dette er en høj dosis, der kræver læge tilsyn. 400 IE af E-vitamin og 200 mcg selen taget dagligt vil reducere inflammation og understøtte vitamin A-absorption. Ifølge læger Balch og Stengler kræves høje doser af A-vitamin til behandling af acne, hvilket kan forårsage bivirkninger, men vitamin E-forbruget kan reducere dosen og derved gøre det mere sikkert. Ifølge Dr. Rister er vitamin A kun lidt mindre effektivt end antibiotika til behandling af acne. Gravide kvinder bør ikke tage høje doser af vitamin A.

Tea tree olie er en af ​​de mest almindelige urte helbredelser for hudforhold, hovedsagelig på grund af dets naturlige antiseptiske egenskaber. Dr. Espinosa, Dr. Balch, Dr. Stengler og Dr. Schulman siger alle at anvende fem dråber af en 5 til 15 procent løsning på en bomuldskugle og dab på det berørte område. Afbryd brugen, hvis det øger hudirritation. I “1000 Cures for 200 Ailments” foreslår herbalismekspert Dr. David Kiefer at bruge en kold creme indeholdende calendula (marigold). Det har antiinflammatoriske, astringerende, anti-svampe og sårhelende egenskaber. Læger Balch og Stengler foreslår saw palmetto, som hæmmer DHT og kan derfor kraftigt reducere acne hos mænd eller kvinder på testosteronbehandling. Tag 160 mg af et standardiseret ekstrakt indeholdende 85 til 95 liposteroler. De foreslår også at forbruge 500 mg oreganoolie to gange dagligt, da det ødelægger gærene i forbindelse med acne.