Naturlige midler til herpes simplex 1

Foods

Herpes simplex er en almindelig virus. Specifikke valgmuligheder samt urter og kosttilskud kan hæmme herpesvirusen og forhindre fremtidige udbrud. En omfattende behandlingsplan for herpes simplexvirus (HSV) omfatter kosttilpasninger, foranstaltninger til forbedring af immunfunktionen for at forhindre virusinfektioner og nedsættelse af stress eller udløsere, der initierer udbrud.

Urter

Herpes simplex er en virus, der kræver aminosyre arginin at replikere og formere sig i kroppen. Ifølge Pizzorno i sin Natural Medicine Handbook er lysin en aminosyre, der modsætter sig nogle af virkningerne af arginin og kan forhindre replikation. Under et akut udbrud af herpes simplex vil fødevarer højere i lysin hæmme replikationen af ​​HSV. Disse fødevarer bør fremhæves i din kost og omfatter fermenterede produkter som yoghurt, kefir, ost, creme, æg, fisk, kylling, kalkun, lam, svinekød, orgelkød, kartofler, limabønner, rejer, mungbønnespirer, sommerhus Ost, vandmelon, sort bas, rug, avocadoer, havgrønsager, valle, æble, agurk, hirse, rispolering, risklid, spirer, daikonrydder, gulerødder og bryggergær. En enkel diæt af friske økologiske frugter, grøntsager og Kød, der er fri for konserveringsmiddel, anbefales. Fødevarer, der skal undgås, da de har høje niveauer af aminosyren arginin, omfatter chokolade, jordnødder, mandler, cashewnødder, valnødder, filberter, pecannoter, brasilødder, sesam og solsikkefrø, kokosnød, gelatine, boghvede, frø, hvedekim og granola. Yderligere fødevarer, der skal undgås, da de vil forværre et eksisterende udbrud og / eller kan forårsage udbrud af en, er alkohol, kaffe, sort te, sukker, enkle kulhydrater (fx bagværk fremstillet med hvidt mel), kikærter, linser, hvede, havre , Byg, karob, kakao, aubergine, tomater og varme saucer.

Kosttilskud

Dr. Hudson, ND, i sin bog “The Women’s Encyclopedia of Natural Medicine” anbefaler specifikke urter for deres antimikrobielle og immunstimulerende virkninger: Citronmelisse (Melissa officinalis) er en stor antiviral, der kan anvendes topisk til akutte udbrud eller tages som En botanisk tinktur til forebyggelse. Citronmelisse kan også reducere smerter involveret i et akut udbrud. Licorice (Glycyrrhiza glabra) er et antimikrobielt middel, som kan øge helbredelsestiden for udbruddet og reducere ubehag i symptomerne. Echinacea og goldenseal vil virke sammen for at øge immunrespons, mindske inflammation og helbrede sår hurtigere. Astragalus kan bruges på lang sigt som et kraftigt antiviralt middel til at reducere forekomsten af ​​udbrud.

Lysintilskud kan reducere udbrudene væsentligt og øge helbredstiden i akutte tilfælde. B vitamin komplekser kan hjælpe med at reducere nervesystemet stress og øge healing tid. HSV hviler i nerverotganglierne, og når de udløses aktiverer viruset en gentagen placering på kroppen. B-vitaminer kan hjælpe med at reducere denne gentagne forekomst, især hvis de er forbundet med livsstressorer og angst. C-vitamin, oral og topisk, øger graden af ​​helbredende aktive læsioner. Zinktilskud kan reducere frekvens, varighed og sværhedsgrad af et akut udbrud. E-vitamin, der anvendes topisk, kan give smertelindring til en aktiv læsion.