Naturlige måder at skrumpe mandler på

gurgle

Tonsils, lymfeknuderne bag på munden og toppen af ​​halsen hjælper med at filtrere bakterier og andre mikroorganismer ud af kroppen for at stoppe infektioner. Bakteriel eller viral infektion kan forårsage tonsiller at svulme mod betændelse og kan skabe symptomer som ondt i halsen og feber. Hjem retsmidler til at skrumpe mandler kan hjælpe med at undgå en tur til lægens kontor. Gurgling, behandling med is og ayurvediske løsninger er effektive homøopatiske løsninger på hævede mandler. Hvis hævede tonsiller varer mere end et par dage, skal du søge professionel medicinsk hjælp.

Is

PennState Children’s Hospital anbefaler gurgling med saltvand som et effektivt hjem middel til at skrumpe tonsillerne. Ayurvediske behandlinger omfatter gryler indeholdende blomster af banaphsha, kamille te med citron og honning, renset alun eller fenegreek frø.

Ayurvediske behandlinger

Hævning af halsen kan være til fordel for hævede mandler. Ice indpakket i en klud og holdes på stedet for betændelsen i flere minutter kan reducere størrelsen af ​​mandler, samt tilbyde den ekstra fordel ved at numme smerten. Is kan kun give midlertidig lindring som hjemmemedicin.

Foruden ayurvediske gargler antages andre urteopløsninger at helbrede tonsillitis ved at reducere lymfeknudernes størrelse. Disse hjemmet retsmidler omfatter drikker rå gulerod, sukkerroer og agurk juice i forholdet 3: 1: 1. Licking af varme citroner behandlet med salt og peber kan også hjælpe.