Naturlige måder at falme acne ar

Oversigt

Acne ar tager tid til at danne. Sårene heler lag for lag, indtil det synlige ar forbliver. Dermatologistiske procedurer kræver tid til at hjælpe med at falme acne ar. Det samme gælder for naturlige lægemidler – det er nødvendigt med tid til at behandle ært et lag ad gangen. Ved at anvende naturlige behandlinger konsekvent, bør acne aren falme og blande væk.

Vand

En af de bedste måder at “plumpe” din hud på og bringe den til sin mest sunde tilstand er at drikke meget vand. Den amerikanske krønike rapporterer, at du skal drikke mindst 80 oz. Af filtreret vand om dagen. Vand hjælper ikke kun med at hydrere din hud, men det hjælper med at skylle toksinerne fra dit system, hvilket hjælper med at forebygge yderligere acneudbrud.

Bagepulver

Bagepulver, når de blandes med væske og får lov til at tørre lidt, har evnen til at fungere som en naturlig eksfolierende. Sloughing af arret væv tvinger huden til at aktivere naturlige helbredende egenskaber, som hjælper til at falme ardannelse. Det er det samme begreb, der anvendes i dermabrasion og microdermabrasion, som bruger børster eller krystaller til at ridse på hudens overflade. Når du laver blandingen, skal du bruge en del bagepulver til to dele vand. Brug fingrene til at påføre blandingen på arret og forsigtigt gnide en cirkulær bevægelse i mindst et minut, og skyll derefter.

Aloe Vera & Vitamin E

Kombineret med at drikke rigeligt med vand, virker anvendelsen af ​​aloe vera blandet med E-vitamin efter eksfoliering med bagepulver, som et ar-fading system. De fleste over-the-counter produkter, der kommer i kontakt med din hud indeholder den ene eller den anden for deres fugtighedsgivende egenskaber. De er også i de fleste over-the-counter ar behandlinger. Aloe Vera alene har egenskaber, der gør det muligt for huden at helbrede, og kombineret med E-vitamin, er dets helbredelsesevne styrket. E-vitamin kan komme dybt ind i huden og i bunden af ​​arret for at helbrede fra bunden op, ifølge Acne Treatment Specialist.

Olivenolie

Olivenolie er et andet populært naturligt blødgøringsmiddel og ville være et alternativ til en blanding af aloe og E-vitamin i et ar-fading system. Kun de mindste mængder er nødvendige for at gnide i arret. Ikke mere end en ærstørrelse skal bruges til hele ansigtet. Ifølge den amerikanske krønike befugter olivenolie og fremmer ordentlig helbredelse, hvilket bringer hudens naturlige elastik tilbage for at hjælpe med at forsvinde arret væk.