Naturlige hgh alternativer

Oversigt

Mens væksthormonmangel generelt er forbundet med små børn, kan raske voksne opleve et fald i væksthormonproduktionen, når de bliver ældre. En undersøgelse i New England Journal of Medicine viste, at væksthormon og insulinlignende vækstfaktoriveauer var lavere hos 61- til 81-årige mænd end hos voksne mænd under 30 år. Undersøgelsen foreslog, at ældre voksne kan nyde godt af “Væksthormonadministration til kroppen.” Syntetisk humant væksthormonbehandling kan være dyrt og potentielt farligt. Mange voksne kan ønske at søge naturlige HGH-alternativer, før de injicerer væksthormon på daglig basis. Kontakt en læge, inden du tager kosttilskud eller foretager ændringer i din kost.

L-glutamin

L-glutamintilskud er et naturligt HGH-alternativ. I en undersøgelse fra 1995, der blev offentliggjort i American Journal of Clinical Nutrition, fandt forskerne, at glutamin hævede plasma væksthormon niveauer. Glutamin er den mest almindelige aminosyre i kroppen og er tilgængelig som kosttilskud i pulverform og pillerform. Kostkilder til L-glutamin er oksekød, kylling, fisk, mejeriprodukter, rødbeder og spinat.

Søvn

Regelmæssige, uafbrudte sovemønstre er måske de mest naturlige af HGH-alternativer. Ifølge Life Extension Magazine forekommer størstedelen af ​​væksthormonfrigivelse under “slow-wave” søvn. Dårlig søvnvaner mindsker væksten hormon sekretion. Det anbefales at undgå koffein og alkohol før søvn og forsøge at holde regelmæssig sovende og vågne timer. Normale cirkadiske rytmer kan være kritiske for at optimere naturlig væksthormonfrigivelse.

Dyrke motion

Motion er et andet naturligt HGH-alternativ, for ikke at nævne de andre mange sundhedsmæssige fordele, fysisk kondition har. Bodybuilding.com siger, at de to største faktorer på væksthormonfrigivelse er: søvn og motion. Både modstandstræning og udholdenhedstræning kan naturligvis hæve HGH-niveauer. En undersøgelse offentliggjort i den engelske Journal of Sports Medicine konkluderede, at praktikanter, der løftede tyngre vægte til mindre gentagelser, og tog mindre tid mellem sæt, udviste den største mængde af væksthormonfrigivelse. Det antages, at tyngre vægtbelastninger kræver et større antal muskelfibre, hvilket resulterer i et øget niveau af væksthormonsekretion. Denne undersøgelse viste også, at intens kardiovaskulær træning på 10 minutter udført flere gange om dagen frigjort en større mængde væksthormon end udholdenhedsøvelse udført over længere tid.