Naturlige behandlinger for helvedesild

Forebyggelse

Helvedesild, eller herpes zoster, er en virus i kyllingepoksfamilien. Udbrud opstår i stressperioder, og når immunsystemet er kompromitteret. Helvedesild tendens til at være mest almindelig hos dem over 50 og mennesker med autoimmun sygdom. Udbrud kan være yderst smertefuldt og danner en uforskammet, koncentreret udslæt på kroppen med dybe brændende smerter. Naturlige behandlinger kan forhindre gentagelser ved at undgå udløsere og yde tilskud, støtte immunsystemet og faldende smerte.

Immune Support

Helvedesild er en herpesvirus, der ligger i sovende celler i nervecellerne, indtil det udløses af stress, der kommer frem i sin aktive virale form. Herpes vira bruger aminosyren arginin til viral replikation. I stressperioder eller ved udbrud skal du undgå alle argininforøgende fødevarer som nødder, chokolade og mejeriprodukter. Arginin og aminosyrelysinet har vist sig at have et antagonistisk forhold, der konkurrerer om adgang til cellerne. Lysinsupplementation har vist sig at nedsætte herpesudbrud ved inhibering af arginininduceret viral replikation. Tag 500 til 1000 mg L-lysin om dagen for at forhindre herpes zosterudbrud og op til 3.000 mg om dagen under akutte udbrud. Ud over at bruge lysin for at forhindre helvedesudbrud, skal du holde stress på et minimum, moderat træne tre til fem gange om ugen, inkludere åndedræts- og afslapningsteknikker, undgå koffein og nervesystemstimulerende midler og få ordentlig hvile og ernæring.

Smertelindring

Sterke urte-antivirale er også vigtige for at tage for helvedesildsforebyggelse. De kan stimulere immunsystemet og reducere aktiviteten af ​​viruset. Citronmelisse og lakrids er anti-virusser, der kan tages oralt i tinkturform eller lægge direkte på læsionen. Goldenseal, astragalus og echinacea er anti-virusser, der kan bruges sammen under akutte udbrud. Ifølge David Hoffman i “Medical Herbalism” har astragalus vist sig at styrke immuniteten og er et middel til enhver, der er immunforstyrret.

Lændesild kan være alvorligt smertefuldt. Den bevæger sig langs nerverrotten, ofte i bukets og ribbenburet og kan føles som om du har brudt en ribbe. Det er en dyb, brændende fornemmelse. Den bedste naturlige behandling for at lindre smerten af ​​helvedesild capsaicin, en bestanddel, der findes i cayenne. Ifølge “recept til ernæringsmæssig helbredelse” er capsaicin blevet bemærket for at formindske “substans P”, en neurotransmitter der regulerer stimuleringen af ​​smerteimpulser. Capsaicin findes i mange topiske cremer. Påfør capsaicin creme tre til fire gange om dagen for at reducere smerte. Må ikke anvendes, før blærerne har helet helt, eller der kan opstå forbrænding.