Nakke øvelser for at uddybe stemmen

Nakkeudtrækningsøvelse

Stretching og styrke dine nakke muskler kan hjælpe med at uddybe din stemme ved at lindre muskeltryk på dine stemmebånd, ifølge James P. Thomas, M.D., der skriver på Voicedoctor.net. Dette sænker igen stemmehøjde og forbedrer resonans. Alle øvelser til nakken skal udføres langsomt og omhyggeligt og uden at forårsage smerter. Hvis du har nogen problemer med ryg eller nakke, skal du kontakte din læge, inden du begynder et nakkebehandlingsprogram.

Nakkeforstærkende øvelse

Denne øvelse strækker den Sternocleidomastoid muskel, der løber fra bag dit øre, ned over halsen og fastgøres til din kraveben. Hvis denne muskel er spændt, kan den lægge pres på dine hals- og vokalledninger. Dette kan få dig til at føle, at du har ondt i halsen og / eller begrænse luftstrømmen over dine stemmekabler, hvilket gør din stemme lyd højere, men regelmæssig strækning kan lette denne spænding. Prøv langsomt at dreje dit hoved til venstre, så din hage er i tråd med din skulder og holde i flere sekunder. For at øge strækningen skal du placere din venstre hånd på ydersiden af ​​din hage og anvende meget forsigtigt tryk og derefter slappe af og gentage på den anden side.

Nakkestilling øvelse

Jo stærkere dine nakke muskler er, desto bedre kan de være at støtte dit hoved og ryg i en god opretstående stilling og lindre muskelspændinger på dine stemmebånd. Denne øvelse retter sig mod musklerne i din hals. Formålet med at gøre tre sæt 10 gentagelser hele dagen, hvilket øger antallet af gentagelser, som din nakke styrke forbedrer. Stå op lige med brystet løftet og dine skuldre tilbage og ned. Skub forsigtigt din hage tilbage og lidt ned, så din hals er i lige linje med dine skuldre og rygmarv. Du skal føle musklerne i fronten af ​​din halskontrakt og en strækning ned på nakkebaggen. Hold dig vendt og ser direkte fremad, og stop straks, hvis du føler smerter. Hold i tre sekunder og slapp af.

Vedligeholdelse af god kropsholdning er afgørende for, at dine stemmebånd fungerer korrekt. Når du sænker dine skuldre og skubber din hake fremad, begrænser du din hals og knuser dine stemmebånd, så der ikke længere kan luften vibrere over dem for at skabe den resonans, der er nødvendig for en dyb stemme, siger vocalist.org.uk. Prøv at gøre regelmæssig kropskontrol hele dagen for at sikre, at ryggen er lige, dit bryst løftes, og dine skuldre er tilbage og nede. For at sikre, at hagen og halsen er i den bedste position til at producere en dyb stemme, sænk din hage til brystet og start en lav hov, og så langsomt begynde at hæve din hage. På et tidspunkt omkring, hvor din hage er vinkelret på din hals, vil du høre, at halen vokser dybere og rigere. Dette er den optimale stemmeproducerende position til din nakke og hage. Øv øvelsen regelmæssigt hele dagen for at minde dig om nakkeposition og kropsholdning, der kræves for at producere din dybeste stemme.