Muskler bruges i hegn

kalve

Fægtning er en kampsport, der har fået popularitet fra sine fremtoninger i OL og den spændende, hurtige karakter af hver kamp. Hver hegn session er en træning i hele kroppen og udfordrer muskler lige fra dem i fødderne og nedre ben helt op til nakke, skuldre og arme.

Core

Fægtning indebærer konstant fodarbejde. At udvise færdigheder i sporten er det nødvendigt at være i stand til at bevæge sig hurtigt, vise lysstyrke på dine fødder og være fleksibel med bevægelser. Siden kalverne tager bunden af ​​pludselige benbevægelser, er en udført fænders ben ofte ofte yderst mejslet og defineret. Sterke kalvemuskler fører til hurtige eksplosive bevægelser, og forbedring i sporten kræver styrkelse af de nedre benmuskler.

quadriceps

Kerne- og maves muskler er i høj grad ansvarlige for balance, kropsholdning og stabilitet, som alle er afgørende for hegn. En svag kerne betyder, at en fender ikke vil være i stand til at holde sin balance og vil have problemer med at udføre bevægelser ordentligt. I modsætning hertil har en fænomen med stor erfaring definition i kerne-, abdominal- og midsektionsområdet fra talrige balance- og stabiliseringsøvelser samt timer i kamp.

skuldre

Hver gang en fænder lunger fremad, bagud eller til siden, arbejder hun lår og quadriceps muskler. Ifølge Fencing.net hjælper lige vægtfordeling i et lunge fægge oprejst og bliver mere effektive i deres sport. Udover lunges udfordrer fægtere deres quad muskler, når de dart i en hvilken som helst retning eller udfører en splittet bevægelse for at centrere deres vægt og tyngdekraft.

Lænden

I henhold til Fitness-Facts.com er skuldre en af ​​de primære muskler, som fencers bruger i kamp og træning. En fender øvelser og toner skuldre, når darting frem til jab eller trækker baglæns for at undgå et angreb. Fælles træningsøvelser til firkanter omfatter også kampsportbevægelser og skyggebokse, stansning og sparring, som også arbejder på skuldre og øvre ryg.

Bouncing, en integreret del af hegn, kræver, at deltagerne skal bøjle den nederste del af ryggen for at opretholde balancen og bevæge sig effektivt. I “Fægtning: Skridt til succes” instruerer Elaine Cheris fægter at forblive på kuglerne af deres fødder, når de hopper og for at bøjle nedre ryggen. Engaging nedre ryg muskler og stramning dem er en væsentlig del af at holde din balance og med succes udføre hegn manøvrer.