Information om svinekødsernes ernæring

Kalorier

Svinekødsskæringer, der ofte findes i en kødbutik eller slagterafsnittet i dit supermarked, omfatter armpicknick, armsteg, armbøf, klinge Boston stege, knivbiff, røget hele picnic, røget skulderrulle og svinekød. Punk skulderarm picnic er stort set hele skulderen. Alle de andre skulderstykker kommer fra picnicen. Information om svinekødsernes ernæring varierer noget blandt nedskæringerne, og i lignende nedskæringer vil afhænge af, hvorvidt kødet er helbredt eller røget. Ifølge US Department of Agriculture Research viser de nuværende ernæringsanalyser for svinekød, at der siden begyndelsen af ​​1990’erne er sket betydelige fald i fedtindholdet i kød fra husdyr.

Fedt og kolesterol

En 100 gram (g) del af frisk rå svinekød skulder, som er lidt mere end 3 ounce, leverer 186 kalorier. Sixty procent af disse kalorier kommer fra fedt, og de andre fyrre procent kommer fra protein. (Kød indeholder ikke kulhydrater.)

Protein

Svinekroge betragtes ikke som en af ​​de smukkere udskæringer af svin, fordi den er noget høj i fedt og mættet fedt. En 100 g portion indeholder 12 gram totalt fedt, hvilket er 19 procent af den daglige værdi (DV) anbefalet af U.S. Food and Drug Administration. Den samme størrelse del indeholder 4 g mættet fedt, hvilket er 22 procent af DV for mættet fedt og 62 mg (mg) kolesterol, hvilket er 21 procent af DV for cholesterol. Denne størrelse servering af svinekød skulder indeholder også mere end 5 g monoumættet fedt og 61 mg omega-3 fedtsyrer, der begge betragtes som sunde fedtstoffer.

Vitaminer & Mineraler

Svinekroppe er en fremragende kilde til animalsk protein, med 17,4 g eller 35 procent af DV i en 100 g portion rå, frisk kød. Løg alle andre typer kød, svinekødder har en høj aminosyre score, hvilket betyder at den leverer alle de nødvendige aminosyrer til at danne komplette eller højkvalitets proteiner i kroppen.

Svinekroge er en vigtig kilde til B-vitaminerne thiamin, riboflavin, niacin og B6 og er også en god kilde til vitamin B12. Disse vitaminer hjælper kroppen med at omsætte makronæringsstoffer som fedt og kulhydrater til energi. En 100 g portion rå svinekulder leverer 0,5 mg eller 35 procent af DV til thiamin, 0,5 mg eller 24% af DV for vitamin B6, 0,4 mg eller 21% for riboflavin, 4,2 mg eller 21% for niacin og 0,9 mikrogram (Mcg) eller 15% for vitamin B12. De vigtigste mineraler, der leveres af svinekroppe er selen, zink og fosfor. En 100 g portion leverer 26,2 mcg eller 37 procent af DV til selen, 3,1 mg eller 21 procent af DV til zink og 190 mg eller 19 procent af DV for phosphor. Svinekroge bidrager også små mængder jern, magnesium og kalium til kosten.