Grunde til at starte ris korn tidligt i et spædbarn

Oversigt

Ris korn korn er den første valgmulighed for mange spædbørn – det er let at fordøje, glutenfri og forårsager sjældent allergiske reaktioner eller følsomheder. Nogle spædbørn kan drage fordel af en tidlig introduktion til fast mad på grund af forskellige faktorer. I disse tilfælde tilsættes riskorn ofte til tykkere formel eller modermælk og er fuld af en flaske med et udvidet hul i brystvorten. Generelt skal du ikke introducere solide fødevarer, før din baby er mindst fire måneder gammel, medmindre din børnelæge siger andet. Dette er alderen, når et spædbarns fordøjelsessystem er udviklet nok til at håndtere faststoffer.

Behandling af GERD

Ris korn kan bruges til at tykke formulering til babyer tilbøjelige til kolik eller gastrointestinal reflux sygdom (GERD). Spædbørn med GERD har tendens til at spytte op rigeligt; den ekstra vægt af ris korn kan hjælpe disse babyer holde deres formel ned. Der er nogle formuleringsprodukter med riskorn, der allerede er tilsat, der kan bruges til dette formål. Brystmælk kan også fortykkes med korn, hvis den først er pumpet.

Hjælper med søvn

Mødre tilrådes nogle gange at prøve formel eller brystmælk fortykket med risgrønsager for at hjælpe babyer med at sove bedre. Der er ingen data til støtte for denne teori, og det er heller ikke blevet afvist. Nogle børnelæger anser dette råd til en gammel kones fortælling, mens andre børnelæger er åbne for at forsøge tilgangen, især med babyer, som også viser tegn på GERD.

Forøgelse af kalorieindtag

Formel eller modermælk fortykket med riskorn er mere tæt i kalorier end formel eller modermælk alene. Det betyder, at det er en mere effektiv mad at give til spædbørn, der måske stadig er under seks måneder, men hvis appetit tilsyneladende opvokser en flydende diæt alene. Din baby vil opfylde sine kaloriebehov pr. Måltid hurtigere med den ris-kornblandede blanding. Hvis din baby har fordoblet sin fødselsvægt, vejer mere end 15 lbs., Eller føder mere end otte eller ti gange om dagen, kan barnet være klar til flere kalorier.