Grunde til at sætte ældre forældre i plejehjem

Oversigt

En aldrende forældres faldende helbred kan være svært at klare, da forældrenes og barnets roller pludselig vendes. Du ønsker at sikre, at dine ældre forældre bliver behagelige og velplejede i fremtiden, men kravene til at fungere som den primære omsorgsperson kan være for overvældende. Tanken om at placere en elsket forælder i et plejehjem kan sandsynligvis føle skyldfølelse, men det kan være en gavnlig mulighed for at yde kvalitetshelsetjenester og få et supportteam til din familie.

Sundhedsbehov

Det er svært at forudsige udviklingen af ​​en ældre forældres sundhed. Sundhedspleje behov, der i første omgang synes at være håndterbare, kan udvikle sig til mere alvorlige forhold, der kræver konstant opmærksomhed, påpeger AgingCare.com. Uden tilsyn kan spørgsmål som demens, inkontinens og begrænset mobilitet udgøre store sundhedsrisici for en ældre person. At træffe beslutningen om at fungere som plejepersonale forbereder dig ikke på kravene til at administrere medicin, holde øje med lægernes aftaler, håndtere ændringer i adfærd og løfte og flytte en forælder. Et plejehjem kan tilbyde døgnet rundt bistand sammen med et professionelt personale med viden om forskellige medicinske forhold.

Finansielle omkostninger

Den stejle omkostning ved hjemmepleje er en grund til at vælge et plejehjem. Finansielle bestemmelser som Medicaid og langfristet sygesikring er ikke altid nok til at dække de medicinske udgifter, især hvis din forældres tilstand forværres. Ud over professionelle omsorgspersoner er det vigtigt for familien at overveje faktorer som hjemmeopgraderinger, realkreditlån og skatter, når man beregner de langsigtede omkostninger ved at støtte en ældre slægtning, rapporter “The New York Times.” At finde et kvalificeret plejehjem eller bistandssystem kan være mere overkommeligt i det lange løb.

Personlige forpligtelser

For mange individer begrænser arbejdsopgaverne og forvaltningen af ​​en husstand en betydelig begrænsning af den tid, der kan bruges til at pleje en ældre forælder. Den rolle, som fuldtidspersonale spiller ofte, forårsager stress, placerer belastning på familieforhold, afbryder dit engagement i andre aktiviteter og ændrer søvnmønstre. Situationen er endnu mere udtømning, når du har et spændt forhold til din forælder eller når personens tilstand indeholder udfordrende symptomer, såsom humørsvingninger. I stedet for at ofre dit følelsesmæssige helbred overveje at finde et plejehjem, hvor du kan forblive aktivt involveret i at træffe beslutninger om din forældres fremtid.

Personlige begrænsninger

Omsorg for en anden person kræver meget tid og energi. Det kan være fysisk skadeligt at tage ansvaret, hvis du samtidig håndterer dine egne medicinske komplikationer. En personskade eller sygdom ledsages ofte af løbende lægeudgifter eller begrænset indkomst. Håndtering af sundhedsomkostninger for dig selv og en forælder kan hurtigt blive overvældende og medføre økonomisk belastning.