Førskole sundhed uddannelse spil og aktiviteter

Forskolebørn erhverver en stor viden gennem spil. Spil og aktiviteter er nyttige undervisningsværktøjer til at skabe grundlaget for en levetid for sundhed og ernæring. Forskole lærere og forældre kan bruge en række forskellige spil og aktiviteter til at styrke sund kost, vigtigheden af ​​motion, anatomi og andre sundhedsemner.

Spillet “Simon Says” kan tilpasses til en anatomisk baseret læringsaktivitet. Dette spil hjælper eleverne med at identificere dele af kroppen og hjælper med at styrke lyttefærdighederne. Det giver også børn mulighed for at identificere omtrentlige indre organer, som f.eks. “Røre ved dit hjerte” eller “røre ved lungerne” og for at få viden om anatomisk korrekte betingelser som mave i stedet for mave.

Papirplade- og byggepapirhåndværksprojekter med nysen og hostende ansigter hjælper børn med at læse vigtigheden af ​​at dække deres næse og mund, når de er syge. Dette projekt lærer børnene nogle af de måder, som sygdomme spredes fra person til person, samtidig med at deres ordforråd forbedres om, hvordan deres egne kroppe føler. Dette projekt kan kombineres med en lektion i håndvask og hvordan håndvask hjælper med at forhindre sygdom.

Poster og diagrammer, der viser sunde fødevarer og usunde fødevarer, er gode visuelle læringsredskaber, som du kan lave med børnehavebørn. Børn kan sammenligne deres egne måltider og snacks til de billeder, de har lagt på hvert diagram, for at hjælpe med at opbygge et fundament for fremtidige sunde madvalg.

En fysisk aktivitet belønning diagram lærer børn, hvad 60 minutter af planlagt fysisk aktivitet om dagen føles – mængden af ​​motion kidshealth.org anbefales Det er et nyttigt undervisning værktøj til forældre, der både vil forklare, hvad der tæller som fysisk aktivitet og at belønne børn Hvem fuldfører deres aktiviteter Denne aktivitet lærer også børn, at fysisk aktivitet og fin går hånd i hånd, og at spil er en værdifuld måde at være sund på.

Oversigt

Anatomi

Hygiejne- og sygdomsforebyggelse

Ernæring

Fysisk aktivitet