Fordele og ulemper ved pulveriseret mælk

Oversigt

Pulveriseret mælk er meget populær blandt folk, der har strenge økonomiske budgetter, til brug i opskrifter og for at øge næringsværdien af ​​fødevarer til børn og voksne. Imidlertid er der mange forskellige fordele og ulemper ved brug af mælkepulver. Derfor bør folk, der overvejer at bruge pulveriseret mælk, forstå præcis, hvad nogle af de negative og positive aspekter er, så de kan være sikre på, at dette er noget, de vil prøve.

Pro: Omkostningseffektiv

Et forsøg på at bruge pulveriseret mælk er, at det kan være meget omkostningseffektivt for familier, der skal strække deres dollars. Da pulveriseret mælk kan blandes op efter behov, er det mindre tilbøjelige til at gå dårligt eller være ubrugt. Dette reducerer mængden af ​​affald, der opstår i forhold til almindelig mælk.

Con: Smag

En vigtig ting om at bruge pulveriseret mælk er smagen af ​​det. Nogle mennesker siger, at smagen er meget forskellig fra den almindelige mælk, der gør det svært for en person at tolerere. Brug af pulveriseret mælk om morgenen kornet kan være mindre end appetitvækkende til nogle mennesker. Men når det bruges i opskrifter, er det sjældent mistænkt.

Pro: Laktoseintolerans

Tidligere var pulveriseret mælk ikke til mennesker, der var lactose tolerante. Men ifølge den amerikanske Department of Agriculture, er der nu en lav lactose pulverformel mælk formel. Den lave lactoseformel blev oprindeligt udviklet i 1995 til militært personale, som havde anmodet om hjælp til deres soldater, der var lactoseintolerante.

Con: Blander dårligt

Pulveriseret mælk blander ikke altid godt. Nogle gange vil blandingen virke klumpet, og det kan få det til at virke meget unappetizing. På grund af det klumpede udseende har børn og voksne svært ved at drikke det og kan endda nægte at drikke det. For en familie med børn, der ikke har råd til almindelig mælk, kan dette blive et problem og endda påvirke et barns ernæring.

Pulveriseret mælk har også de samme vitaminer og mineraler, som du ville finde i almindelig mælk. Ifølge Arthritis Foundation kan pulvermelk bruges som supplement, fordi det let kan blandes i drikkevarer, shakes, puddinger og endda gravies for at hjælpe med at give ekstra calcium til mennesker, der har brug for et tilskud.

Pro: Ernæring