Bivirkninger af kyo-dophilus probiotika

Infektion

Probiotika som Kyo-Dophilus er naturlige kosttilskud, der indeholder levende mikroorganismer, der bruges til at øge gode bakterier, lactobaciller, i tarmene. Probiotika er også tilsat til fødevarer som yoghurt til at regulere dit fordøjelsessystem. Videnskabelige undersøgelser er blevet udført for at afgøre, om probiotika er gavnlige. Undersøgelserne retter sig mod bestemte sundhedsproblemer, og resultaterne af deres effektivitet er blevet blandet. Der er bivirkninger, der primært påvirker mennesker med eksisterende problemer. Kosttilskud reguleres ikke af US Food and Drug Administration og bør anvendes under din læge.

stoffer

Infektioner er et problem, hvis du bruger probiotika og har et allerede kompromitteret immunsystem fra kemoterapibehandlinger til kræft eller efter nylig at have modtaget et nyt organ. Der er øget risiko for infektion i forbindelse med probiotisk brug, hvis du har en kunstig hjerteventil. Rapporter af dette hændelse er sjældne, selvom det stadig anbefales, at hvis du har en kunstig hjerteventil, bør du ikke bruge probiotika, medmindre du er instrueret af din sundhedsudbyder til at gøre det.

fordøjelsessystemet

Du kan opleve en interaktion, hvis du tager probiotika med visse receptpligtige lægemidler. Nationale Center for Supplerende og Alternativ Medicin siger, at laboratorieundersøgelser har vist, at probiotika kan forlænge virkningerne af p-piller eller andre receptpligtige lægemidler og kan reducere den måde, tarmbetændelsesmidler virker på. Også antibiotika der dræber de dårlige bakterier i din krop kan også dræbe probiotika, de gode bakterier, så det anbefales at bruge dem to til tre timer fra hinanden. Hvis du har en medicinsk tilstand, eller hvis du tager receptpligtig medicin, skal du kontakte din læge, inden du bruger probiotika.

Graviditet

Probiotika bruges til at forbedre dit fordøjelsessystem, men kan også forårsage problemer som gas eller oppustethed, diarré og mavesmerter. En måde at hjælpe på er at bruge en mindre servering af probiotika hver dag. Du kan også tage dine probiotika på tom mave, da probiotika vil blive absorberet bedre, hvis de udsættes for mindre mavesyre. Hvis du har nogen fordøjelsesproblemer, skal du diskutere ved hjælp af probiotika hos din læge.

Pancreas

Ifølge Mayo Clinic har der ikke været tilstrækkelig videnskabelig forskning til at bestemme, om det er sikkert at bruge probiotika, når du er gravid eller ammer din baby. Der var en lille undersøgelse, hvor gravide kvinder anvendte probiotiske tabletter uden hændelse, selv om yderligere undersøgelser er blevet anbefalet. Kvinder, der er gravide eller ammer, bør kun anvende probiotika under lægehjælp.

Ifølge en probiotisk patienthandout fra University of Wisconsin School of Medicine og Public Health viser en undersøgelse af personer, der har alvorlig akut pancreatitis, at probiotisk anvendelse kan øge chancen for at dø. En senere gennemgang af flere videnskabelige undersøgelser fandt ikke forskelle i dødsrisici. Hvis du har bugspytkirtlen, skal du kun bruge probiotika under din læge.