Bivirkninger af adipex-p på hjernen

Nervøsitet

Adipex-P, eller phentermine, er en medicin kendt som en anorexigenik eller vægttab medicin, ifølge Drugs.com. Denne medicin bruges typisk i de indledende faser af et vægttabsprogram. Adipex-P anbefales ikke til langvarig brug på grund af de mange bivirkninger, der kan opstå. Udover hjerte-, gastrointestinale og urinbivirkninger kan en patient opleve virkninger af Adipex-P på hjernen.

Hovedpine

MayoClinic.com siger, at en patient, der tager Adipex-P, kan opleve nervøsitet, især hvis lægemidlet tages over en lang periode. Dette sker fordi Adipex-P påvirker de dele af hjernen, der forårsager øget angst. En patient kan føle sig kanten eller være bekymret over personlige eller sociale situationer. I dette tilfælde skal patienten lade hans læge vide, at han oplever nervøsitet, så at dosen af ​​Adipex-P kan justeres eller en anden medicin kan ordineres.

rystelser

Hovedpine er almindelig hos patienter, der tager Adipex-P, især hvis lægemidlet er overtaget på lang sigt, ifølge Drugs.com. Hovedpine kan opstå, fordi Adipex-P kan forårsage vasokonstriktion eller krympning af blodkar i hjernen. Hvis hovedpine er alvorlig, skal en patient søge akut medicinsk behandling. Hvis hovedpine er mild og tolerabel, bør en patient planlægge en aftale med sin læge for at få årsagen til hovedpine korrekt vurderet.

I visse tilfælde kan en patient, der tager Adipex-P på lang sigt, opleve tremor. Specielt kan tremor noteres i hænder og fødder hele dagen. En tremor kan gøre skrive og udføre andre opgaver med hænderne svært. Desuden kan tremor i de nedre ekstremiteter gøre vandre-, stående og andre fysiske aktiviteter vanskelige. I dette tilfælde skal en patient søge medicinsk behandling fra en læge.